Sambata asta, pe 11 august, o sa fim toti patru la HipTrip Romania Culinara sa povestim despre cum ne-am descurcat pana acum cu mancarea in calatoriile cu fetele. Si cand erau bebelusi, si acum cand au crescut, si-n tara, dar si cand am schimbat continentul si mancarea nu prea mai aducea cu cea de acasa.

Daca n-aveti planuri, va asteptam cu drag in incinta conacului Vivolis Events, incepand cu 11:30. Vom fi alaturi de Simona de la biscuim.ro care ne va oferi ponturi despre mancarea sanatoasa pentru cei mici, un subiect pe care-l astept cu mare nerabdare.

Discutia noastra e trecuta in programul oficial intre 11:30 si 13:00, insa dupa ne-ar placea tare mult sa mai zabovim pe iarba de la conac, pe paturi, sa savuram preparatele de la food truckurile prezente si sa stam la povesti cu voi.

Iar de la 14:00 incepe “Oameni, sate și bucate cu Daniela Elena Graură” – o demonstratie de bucatarit preparate transilvanene sustinuta de o minune de om. Ca sa va spun un secret, noi ne-am organizat vacanta de la sfarsit de august in asa fel incat sa fim aproape de Fagaras, acolo unde Dana are un restaurant, ca sa ne putem bucura de bunatatile ei aproape in fiecare seara cu fetele.

Daca mai rezistati pana la sfarsitul zilei, cand apune soarele, o sa se proiecteze filmul “Razboi in bucatarie” cu Helen Mirren, iar inainte de film veti putea viziona scurtmetrajul “Bucataria Hoinara, un material de 20 de minute care arata peripetiile bucatarilor invitati de fotograful Razvan Voiculescu sa gateasca in locuri inedite din Romania
(unul dintre ei fiind chiar Dana).

Programul complet al evenimentului il gasiti aici, iar daca va tenteaza ideea unui weekend plin de ateliere culinare, degustari, live cooking, food-truck-uri cu mancare romaneasca si internationala si proiectii de film cu tematica culinara, avem pentru voi trei invitatii pentru toata familia, valabile pe intreaga perioada de desfasurare a Hip Trip Romania Culinara (10 – 12 august). Lasati un comentariu folosind adresa voastra de mail la care va putem trimite invitatia si vi le oferim pe principiul primul venit, primul servit. Pe sambata!